Önskefoto

Hemsida: www.onskefoto.se
Språk: Svenska
Omdöme: 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (1 röster, snitt: 5,00 av 5)
Loading...

Önskefoto är ett klassiskt företag i branschen för fotoprodukter och ”foto” som nisch överhuvudtaget (Önskefoto har sysslat med fotoframkallning sedan mitten av 70-talet).

Bland annat var Önskefoto ett av företagen som tidigt såg potentialen i digitala fotoprodukter, och har sedan början av 2000-talet sålt digitala fotoprodukter på nätet till konsumenter i både Sverige och Norge.

De senaste åren har Önskefoto jobbat med att ge sin webbshop en estetiskt ansiktslyftning samtidigt som man har breddat utbudet med flera intressanta fotoprodukter. Jämfört med exempelvis Photobox eller Foto.com är utbudet inte jätteimponerande, men samtidigt tycker jag väldigt om enkelheten och fokusen i Önskefotos koncept. Det är få, men riktigt bra fotoprodukter till bra priser.

Förslag på fler e-butiker med fotoprodukter

Photobox
Stort utbud av roliga fotoprodukter

Photobox.se har ett av nätets bredaste och bästa utbud av fotoprodukter och fotopresenter. Förutom "vanliga" fotoprodukter såsom fotoböcker, canvastavlor, fotokalendrar och framkallning av digitalfoton har Photobox dessutom ett synnerligen vidlyftigt utbud av roliga fotoprodukter.

Smartphoto
Kvalitet av högsta klass för alla fotonördar

Smartphoto är framförallt välkända för sin kvalitet. Exempelvis väljer många av mina polare som skulle kunna betecknas som "fotonördar" att beställa sina fotoproduker från Smartphoto just på grund av denna anledning. Utbudet är brett och här finns dessutom massor av roliga julklappar att botanisera bland. 

2:a i vårt Bäst i Test - Den klassiska fotokalendern

ERBJUDANDE: BESTÄLL ÖNSKEFOTOS KLASSISKA VÄGGKALENDER MED 20% RABATT

Nu kan du beställa Önskefotos klassiska väggkalender med 20% rabatt. Klicka bara på knappen här nedanför, så kommer du direkt till rabattsidan.

BÄST I TEST - VI JÄMFÖR FOTOKALENDRAR FRÅN 
8 olika Leverantörer och utser den mest prisvärda

Läs hela test här