Ica Foto

Hemsida: www.foto.ica.se
Språk: Svenska
Omdöme: 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (4 röster, snitt: 3,75 av 5)
Loading...

ICAFOTO HAR ETT STORT och imponerande utbud av fotoprodukter på nätet. Här kan du beställa och skapa alla klassiska bild-och fotoprodukter du kan tänka dig plus några till. Även jag som är en ganska luttrad ”foto – och presentnörd” blev imponerad av bredden på ICAfotos utbud. En anledning till detta är förstås att idén bakom Icafoto är att samla de bästa fotoprodukterna på ett ställe och erbjuda kvalitet till bra priser. Vilket jag tycker att man lyckats med.

  • Fotoböcker: finns i flera olika utföranden och storlekar. Enkel programvara som man inte behöver ladda ner, utan man kan skapa sin fotobok online, vilket enligt min mening är ett stort ++ För riktigt speciella tillfällen, som vid bröllop, finns en exklusiv fotobok i kristall.
  • Fotokalender: Vanliga almanackor med bilder, familjekalendrar och praktiska skrivbordskalendrar.
  • Klassisk Fotoframkallning: Många fotoformat och olika prisgrupper. Beställer du innan klockan 11 så skickas dina foton samma dag.

Förslag på fler e-butiker med fotoprodukter

Photobox
Stort utbud av roliga fotoprodukter

Photobox.se har ett av nätets bredaste och bästa utbud av fotoprodukter och fotopresenter. Förutom "vanliga" fotoprodukter såsom fotoböcker, canvastavlor, fotokalendrar och framkallning av digitalfoton har Photobox dessutom ett synnerligen vidlyftigt utbud av roliga fotoprodukter.

Smartphoto
Kvalitet av högsta klass för alla fotonördar

Smartphoto är framförallt välkända för sin kvalitet. Exempelvis väljer många av mina polare som skulle kunna betecknas som "fotonördar" att beställa sina fotoproduker från Smartphoto just på grund av denna anledning. Utbudet är brett och här finns dessutom massor av roliga julklappar att botanisera bland. 

Önskefoto
Klassiska fotoprodukter till finfina priser

De senaste åren har Önskefoto jobbat med att ge sin webbshop en estetiskt ansiktslyftning samtidigt som man har breddat utbudet med flera intressanta fotoprodukter. Jag tycker väldigt väldigt mycket om enkelheten och fokusen i Önskefotos koncept, där varje produkt blir en fin present. 

SUPERERBJUDANDE: BESTÄLL ÅRETS BÄST I TEST FOTOKALENDER FRÅN PHOTOBOX TILL HALVA PRISET MED VÅR EXKLUSIVA RABATTKOD "BASTITEST"

Det enda du behöver göra för att få halva priset på denna fina fotokalender är att klicka på knappen här nedanför och ange vår Rabattkod "BASTITEST" i kassan när du gör din beställning. 

BÄST I TEST - VI JÄMFÖR FOTOKALENDRAR FRÅN 
8 olika Leverantörer och utser den mest prisvärda

Läs hela test här