Foto På T-shirt

FOTO PÅ T-shirt har sedan början av åttiotalet varit en populär present (och uppskattad fotoprodukt att bära som eget klädplagg.) Idag finns det massor av alternativ på nätet för dig som vill beställa foto på t-shirt och både kvaliteten och priset är bättre än någonsin.

T-shirt med eget tryck

HELA TJUSNINGEN med en T-shirt med eget tryck är förstås möjligheten att skapa en unik present, en t-thirt med eget tryck som ingen annan bär. Det finns även en hel del roliga applikationer och program vilka man kan använda för att göra egna T-shirts utan att ens behöva en egen bild eller text att utgå ifrån. Då plockar man helt enkelt färdiga bilder och texter i programmet och liksom ”pusslar ihop” ett eget tryck på t-shirt (eller kanske snarare ”egen design” på t-shirt) som man sedan kan beställa och få levererat hem.

Göra egna eller sälja till andra

DET ÄR ALLTSÅ inte speciellt svårt att göra egna t-shirt och foto på t-shirt är egentligen bara en liten nisch. En rolig aktivitet inom det här är så kallade spreadshirts. Spreadshirts innebär att en person designar ett eget tryck på t-shirt som andra sedan kan köpa via en kommersiell sajt på nätet. På så vis kan även du designa din egen t-shirt som andra sedan kan få köpa. Det kan vara ett foto på t-shirt, en symbol eller egen bild på t-shirt med tillhörande text…ja, eller något annat. Hela poängen är att det är DU som ska skapa egna t-shirts.