Foto.com

fotocom-logo
Hemsida: www.se.foto.com
Språk: Svenska och Engelska
Omdöme: 1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (4 röster, snitt: 2,50 av 5)
Loading...

FOTO.COM HAR EN webbshop som verkligen gör skäl för sitt namn. Här hittar du i princip alla fotoprodukter som någonsin existerat plus ett par till som du inte visste existerade. Utbudet är med andra ord ENORMT. Och det är faktiskt riktigt roligt att bara surfa runt på hemsidan och förundras över alla dessa coola, klassiska och udda fotoprodukter.

Den gemensamma nämnaren är fotoprodukter du själv kan sätta din personliga prägel på. Exempelvis fotoböcker, fotoalmanackor, fotoframkallning, canvastavlor, affischer, foto på mugg, musmatta, nyckelringar, magneter, gosedjur, magneter, pussel, väskor, glasunderlägg, t-shirt, ballonger – för att nämna en bråkdel av sortimentet.

En cool produkt på Foto.com är ”Fotmag”, som är ett slags syntes av en vanlig fotobok och ett magasin. Lite billigare än en inbunden fotobok, men ändå en produkt som känns både personlig och lyxig. Därtill är det en produkt som fungerar alldeles utmärkt vid presenttillfället, såsom bröllopet och födelsedagen. I detta finns flera teman och mallar att välja bland när du skapar din egen fotomag.

Förslag på fler e-butiker med fotoprodukter

Photobox
Stort utbud av roliga fotoprodukter

Photobox.se har ett av nätets bredaste och bästa utbud av fotoprodukter och fotopresenter. Förutom "vanliga" fotoprodukter såsom fotoböcker, canvastavlor, fotokalendrar och framkallning av digitalfoton har Photobox dessutom ett synnerligen vidlyftigt utbud av roliga fotoprodukter.

Smartphoto
Kvalitet av högsta klass för alla fotonördar

Smartphoto är framförallt välkända för sin kvalitet. Exempelvis väljer många av mina polare som skulle kunna betecknas som "fotonördar" att beställa sina fotoproduker från Smartphoto just på grund av denna anledning. Utbudet är brett och här finns dessutom massor av roliga julklappar att botanisera bland. 

Önskefoto
Klassiska fotoprodukter till finfina priser

De senaste åren har Önskefoto jobbat med att ge sin webbshop en estetiskt ansiktslyftning samtidigt som man har breddat utbudet med flera intressanta fotoprodukter. Jag tycker väldigt väldigt mycket om enkelheten och fokusen i Önskefotos koncept, där varje produkt blir en fin present. 

SUPERERBJUDANDE: BESTÄLL ÅRETS BÄST I TEST FOTOKALENDER FRÅN PHOTOBOX TILL HALVA PRISET MED VÅR EXKLUSIVA RABATTKOD "BASTITEST"

Det enda du behöver göra för att få halva priset på denna fina fotokalender är att klicka på knappen här nedanför och ange vår Rabattkod "BASTITEST" i kassan när du gör din beställning. 

BÄST I TEST - VI JÄMFÖR FOTOKALENDRAR FRÅN 
8 olika Leverantörer och utser den mest prisvärda

Läs hela test här